Våre bedriftsrådgivere har nå startet med å reise ut til bedrifter i Bærum kommune for å se igjennom strømavtalene deres

Våre bedriftsrådgivere har nå startet med å reise ut til bedrifter i Bærum kommune for å se igjennom strømavtalene deres

Bedriftssalg i Bærum kommune - Vi kommer på besøk!

Våre bedriftsrådgivere har nå startet med å reise ut til bedrifter i Bærum kommune for å se igjennom strømavtalene deres.

Hvert år omsettes det unødvendig mange millioner kroner i forbruk av strøm i vår kommune, dette vil vi endre på, vi kommer til å ringe/komme på besøk. Som lokal strømleverandør vil vi skape en bærekraft og en langsiktighet, slik at dere som kunder får den beste strømavtalen. Vi går dessverre en dyr vinter i møte og vi ønsker å hjelpe bedrifter, det kan nemlig være mye å spare med en god avtale.


Om dere vil ha en innføring i hvordan dere kan senke bedriftens strømkostnader, så hjelper våre bedriftsrådgivere dere gjerne. Vi tilbyr et uforpliktende møte der vi kommer ut til dere og foretar en sjekk. Sammen ser vi over hvordan dere kan senke bedriftens strømkostnader og går over deres muligheter til en fordelaktig avtale.

Du er også hjertelig velkommen til oss for et besøk. Du kan også ringe oss eller sende en e-post!Bærum Energi | Vi holder det vi lover

Vår visjon er å være et nasjonalt selskap med et lokalt hjerte. Dette innebærer at vi skal støtte den lokale idretten og gi tilbake til lokalsamfunnet.

Bærum Energi

Vi er et energiselskap fra Bærum som alltid bryr seg om kundene våre og alltid prøver å tilby de mest attraktive løsningene for enkeltpersoner, selskaper, foreninger og organisasjoner.

Image

Ta kontakt med

Bærum Energi

Besøksadresse:
Lysaker Torg 5, 1366 Lysaker

Postadresse:
Postboks 258, 1326 Lysaker


Telefon: 674 83 490
Email: post@baerumenergi.no

Kundeservice åpningstider
(man-fre) 08:00 – 16:00


Cookies | GDPR